Få sparring på dit arbejde med trivsel

Få sparring på dit arbejde med trivsel

At arbejde med trivsel kan være rigtig sjovt, og en fed fornemmelse når kollegerne elsker det, og synes det gavner. Det kan, også være udfordrende. Man udstiller lidt sig selv for kollegerne, når man planlægger, og igangsætter aktiviteter i håb om at de vil være med, og i håb om at det gavner deres trivsel. Hvis man så oplever at kollegerne ikke bakker projektet op bliver man frustreret, og i tvivl om man er i stand til at igangsætte projekter, som kollegerne kan lide og værdsætter.
Få et kursus som præcis hjælper dig med dét OG gir dig et netværk af ligesindede – se mere

Early Bird på Trivselskursus SPECIAL – spar 1000 kr. nu

Kurset giver dig:
Andres erfaringer giver stor inspiration
Vi (alle os der har igangsat trivselstiltag) har alle været der. Vi har haft succes, og vi har haft fiaskoer. Derfor har vi brug for hinandens erfaringer og ideer. På kurset kan du møde andre og få deres gode råd og ideer. Dertil vil du selvfølgelig få min viden, ideer og assistance til din planlægning af dine tiltag.
Fra idé til tiltag

Efter kurset skal prøven stå. Det er nu du skal finpudse og fremlægge ideen, for efterfølgende at igangsætte. Det er min erfaring, at denne proces kan være svær, og for at give dig de bedste odds for at få en succesfuld opstart, har du en måned efter kurset adgang til sparring hos mig. Vi vil tale om alle skridt i processen og vende mulighederne. Med al ære og respekt, vil jeg påstå at selv de mest hardcore ‘HR typer’ også laver fodfejl som skader en god idé :) Det kan, alt andet lige mange gang godt betale sig at drøfte ideen med andre (erfarne) inden man sætter i gang.

Facebook gruppe 

For at I skal kunne nyde godt af hinandens erfaringer løbende, opretter vi en facebookgruppe for alle dine ‘kursus-kolleger’ så I kan støtte og hjælpe hinanden 1 måned efter kurset ( I kan fortsætte gruppen efterfølgende hvis energien er god).

Online inspiration
I den efterfølgende måned, har du også adgang til vores online forum, med teambuildingøvelser, idé bank, dialogværktøjer og artikler om hvad andre har gjort. Noget materiale er lige til at printe ud og hænge op / bruge, andet giver udførlig guide til hvordan du går i gang. Andet igen er blot til inspiration.
Snup muligheden, og kom med på dette korte forløb og få fornyet energi til arbejdet med trivsel. Ved tilmelding nu spare du 1.000 kr. Tilmeld her
Gør det medarbejderdrevet

Mit fokus er at skabe medarbejderdrevet trivsel, og jeg kører forløb for Trivselsambassadører som arbejder for trivsel hjemme i egen organisation. Det er ikke nogen let opgave at være trivselsambassadør, men den er det hele værd. Det kræver sin mand i starten, og øvelsen er at få kollegerne med. Ambassadørerne indgår i netværk med andre ambassadører, hvor de får den sparring fra hinanden, som er så vigtig. Desuden har de fri adgang til at kontakte mig, og jeg besøger dem ude i virksomheden. Det koncept kan du også blive en del af (hvis du ikke er leder), eller tilbyde dine kolleger. Du kan se mere om konceptet her.

Kender du en der skal vide dette ? Videresend til en ven

GejstGruppen