En frokost date

Udnyt din ambassadør rettigheder til at lave en lille personale-event som ryster jer lidt sammen. Få selvfølgelig din leders opbakning. Beslut ganske enkelt hvem der skal spise frokost sammen, ved at lave bordkort – eller lad dem trække et navn i en kasse, så det er tilfældigt hvem man skal sidde ved siden af.
Benyt eventuelt lejligheden til at gøre det lidt festligt. Måske din leder siger ja til at give sodavand denne dag, og dæk op med servietter eller andet pynt.

 

Sådan gør du

Beslut om du vil advisere kollegerne på forhånd. I den beslutning skal du lige gennemtænke om nogen kan have arbejdsmæssige aftaler under frokosten.

Du laver bordkort til alle dine kolleger. Du vælger om de skal sættes på bordene inden de kommer, eller om de skal ‘trække en sidemand’ i en kasse. Lav en lille ændring så som sodavand til maden eller virksomheden giver måske frokosten denne dag. Denne lille ændring gør at dine kolleger vil have lettere ved at ‘gå med på legen’. Gør det kun en enkelt gang, men spørg eventuelt om det var en god oplevelse, og om du skal gøre det igen :)

 

GejstGruppen