Der er bid i en fælles oplevelse

Der er bid i en fælles oplevelse

Vi er i den kølige produktionshal, hvor indbydende chokolader og kulørte bolcher er parate til at blive solgt til alle os med en sød tand og hang til kvalitet. Medarbejdere dukker op flere steder fra i den store moderne bygning, hvor virksomheden Bon Coca fornylig er flyttet til. Hvad skal vi? Hvad foregår her?

 

hvirvelvind

Økonomichefen Johnnie har kaldt alle i huset sammen men ikke fortalt, at nu er der ”Hvirvelvind” på programmet! Der er travlt på de forskellige kontorer, det er fredag eftermiddag, og i morgen kl. 10 åbnes ny butik. Så flere må melde pas. Men de, der kan og vil, samles omkring facilitator Maya Torp fra GejstGruppen.

”Nu har I 1 time fri, og det er tid til at være sammen på en lidt anden måde, end I plejer. Nu skal I ha’ fokus på hinanden – ikke driften!” Maya deler hulahopringe ud. Flere svinger med hofterne og griner, men øvelsen går ud på, at medarbejderne i grupper på fem sammen skal løfte en ring fra navle- til brysthøjde.

Hvor svært kan det være? Med energi kastes en bold op til endnu en øvelse. Det er ikke farligt, det er faktisk sjovt – også når man bombarderes med bolde, som ikke gribes. Bon Cocas medarbejdere er helt på nu, hvor Hjernevrideren introduceres. Nødden knækkes, fordi alle tænker højt, og det inspirerer til en anderledes løsning!

Der er noget at tænke over, også i den sidste øvelse, hvor deltagerne hver især skal fundere over et særligt ord og skrive alle dets betydninger ned!

Bon Cocas medarbejdere skilles, og hvor der er hyldeplads skrives der dybt koncentreret både i siddende og liggende stillinger! Stor er forbavselsen, da de mange opfattelser af ordet kommer på bordet. Forstår vi overhovedet det samme?

Maya Torp arbejder med deltagerne ud fra teorien ”fra moment til mening”. Ved at gøre noget andet på en anden måde i et kort moment, skabes der a-ha oplevelser og rum for refleksion. – Det behøver kun at være i form af en Hvirvelvind, der kraftfuldt og energisk rusker op i vores indre landskab af vaner og rutiner!

Udtalelse fra Johnny Vesterbæk, økonomichef hos Bon Coca:

”Vi havde en rigtig fin oplevelse med Hvirvelvinden og Maya fra GejstGruppen.

Der blev lavet nogle enkle og nemme øvelser, hvor man bagefter fik øjnene op for øvelsens formål, og fik anskueliggjort den måde vi samarbejder og kommunikerer på.

Deltagerne ser et klart behov for at fortsætte processen, og vi vil fortsætte dialogen med GejstGruppen om det videre forløb.”

 

Om Hvirvelvind

Pris 4.500 kr.

Varighed 1 time

Ønsker I at høre mere om Hvirvelvind?

Kontakt os på mail eller tlf 22 68 91 94

 

GejstGruppen