Gør op med børnehave adfærden

Gør op med børnehave adfærden

Gør op med børnehave-adfærden!

Du har sagt det til deres kolleger 100 gange, og der sker ingenting! Du har måske forklaret og fortalt, hvorfor, det er så vigtigt at kollegerne/lederne gør det på den måde du beder om, og alligevel sker der ingenting…. Det er værre end en børnehave!
Jeg har arbejdet med trivsel i mere end 10 år, og jeg har ikke en eneste gang mødt mennesker, som ikke ønsker et godt samarbejde. Jeg har til gengæld mødt mange, både ledere og medarbejdere, som ikke forstår, hvorfor andre ønsker at ødelægge det gode samarbejde. Jeg møder ofte sætningen ” det er en børnehave”. Det følgende beskriver hvad jeg ofte oplever, og hvad jeg ender med at sige til dem.

Påstand: Hvis man giver et ansvar til en gruppe, så bliver det ikke gjort. BUM!

Lad mig komme med et eksempel. Gruppen har et fælles ansvar for at få støvsuge hovedindgangen inden I åbner, så det ser pænt ud. Det bliver en hade-opgave, som ingen i gruppen tager, og alle forsøger at snige sig uden om.

Andre eksempler kan være, at tømme opvaskemaskinen i kantinen (medmindre der er mange kvindelige ansatte), at tage telefonen osv.

Medarbejdernes egne opgaver, er jo vigtigere end at støvsuge eller tømme opvasker. ”Jeg har jo så travlt, og Kurt sidder bare og sms´er.”

Der opstår konflikter, når man som medarbejder udover at blive vurderet på løsningen af de opgaver, man er ansat til at løse, også skal være en del af opgaveløsning i et team. Den eller de opgaver, der ligger i teamet, vil blive nedprioriteret, da ”de andre lige så godt kan gøre det, som jeg kan”. Man kan ikke fortænke at ens egne opgaver bliver prioriteret over teamets, fordi tid er en værdifuld ressource.

Mit løsningsforslag er, at sørge for at få opdelt opgaverne fair og rimeligt for alle. Det giver den største chance for at få succes med opgaveløsningen.

Oplever du uforklarlige samarbejdsvanskeligheder, eller har du brug for et mere dybdegående indblik i hvad der kan forbedres hos jer, så kan GejstGruppens trivselsanalyse være noget for dig.
Se mere her

Mangler du stadigt et skub for at komme i gang? Få et GRATIS rådgivningsmøde. Jeg kan give dig god sparring og vejledning på dine udfordringer. Skriv og book et møde med mig, eller ring til mig på 2268 9194.

GejstGruppen