Hvirvelvind

Med en minimal investering i både tid og penge får jeres medarbejdere et meningsfuldt  socialt arrangement.

Når I lige trænger til en lille opløfter, kan en Hvirvelvind give jer et frisk pust i en travl hverdag. Her vender vi for en kort stund blikket indad i teamet, og der bliver bragt emner på banen som ellers sjældent bliver håndteret.

Et kort og sjovt indspark, som virker energifornyende og sundt for et hvert team. GejstGruppen kommer gerne uventet, så medarbejderne ikke på forhånd har skabt forventninger,  da dette giver den bedste effekt.

Hvirvelvind er et quick fix med 5-7 korte aktiviteter, suppleret med dialog om det, I kommer i tanke om. Aktiviteterne udfordrer de klassiske samarbejds- / kommunikations fælder og italesætter de mest almindelige menneskelige udfordringer. Det er altså en understregning af, at der er en god grund til at vi kan synes samarbejde og kommunikation kan være svært, og en venlig opfordring til at tage emnet op i ny og næ.

Hvirvelvind kan afholdes på arbejdspladserne dvs. at alle hurtigt er tilbage på arbejde. GejstGruppen sørger for planlægning, udstyr og materialer, og I kommer med deltagerne.

Praktisk information

Antal deltagere: 8 – 25

Pris: 4.500 kr. + moms og kørsel

Varighed: 1 time

Lokation: Hvor I befinder jer

Tilmeld vores nyhedsmail og få en gratis håndbog

Hvad kan en Hvirvelvind give os?

  • Noget uventet, en overraskelse, et boost af god energi
  • Øget fællesskabsfølelse, og et skridt mod bedre samarbejde og kommunikation
  • Trivslen sat på dagsordenen med et konstruktivt sigte
  • Et enkeltstående boost, eller starten på et forløb

Essensen af hvirvelvind

Hvad fokuserer en hvivelvind så på? Fokus vil være på de ting, som gør det svært, når mennesker skal arbejde sammen og fungere som et team. Så enkelt er det. Det er slet ikke så unikt fra virksomhed til virksomhed, hvilke udfordringer er i teamsammenhænge, så indholdet vil være noget alle kan genkende fra sig selv og/eller kolleger. Deltagerne synes det er sjovt, de får rusket op i de små ting i hverdagen, og de får mulighed for at komme hinanden lidt nærmere, både som mennesker og som kolleger. Vi giver dem en sjov time med konkrete værktøjer, som de kan bringe ind i hverdagen med det samme.

Ekstra

Hvis I ønsker at arbejde lidt videre med de gode emner på dagen, eller fastholde det lidt længere, kan GejstGruppen lave en planche eller en fil til installering på startsiden på computeren, som indeholder grafik og tekst med de konklusioner I gør på dagen. Det er en af mange små ting, som skal hjælpe med at holde fast i det vi oplevede i Hvivelvinden.

Book et møde

”Vi havde en rigtig fin oplevelse med Hvirvelvinden og Maya fra GejstGruppen. Der blev lavet nogle enkle og nemme øvelser, hvor man bagefter fik øjnene op for øvelsens formål, og fik anskueliggjort den måde vi samarbejder og kommunikerer på.

Deltagerne ser et klart behov for at fortsætte processen, og vi vil fortsætte dialogen med GejstGruppen om det videre forløb.”

– Johnny Vesterbæk, økonomichef hos Bon Coca

“Min oplevelse var meget positiv. Medarbejderne synes det var en god oplevelse, det at de ikke viste det på forhånd. Det gav mere sammenhold på tværs af afdelingerne.

Da jeg læste om Hvirvelvind tænkte jeg ‘det skal jeg prøve’ og det har jeg ikke fortrudt. Man kan faktisk mærke forskel, de taler mere sammen nu, en uge efter vi havde Hvirvelvind”

– Søren Bjerg, Teamsupporter Modulex A/S