Klub

At have fælles interesser er energigivende og livsbekræftende. Det er en sund måde at forbedre relationer, og det føles ikke som at man “stjæler” tiden fra kollegerne, tvært imod er det en mulighed for at lærer nyt og blive inspireret. Mulighederne for klubbernes sammensætninger er mange.

Lige umiddelbart kan man dele klubber i to: 1) Klubben hvor man Er sammen 2) klubben hvor man bare viser sine resultater. Hvis der er 3 golf nørder på arbejdspladsen, som spiller hvert sit sted, kan man nøjes med at føre point tavle på kontoret, og sætte en lille ting på højkant for at holde hinanden oppe.

Klubber kan være rent privat, men det kan også være at virksomheden vælger at sponsere tøj, lokaler, forplejning, underviser eller andet. Hvad emnet skal være er jo det vigtigste. Hvor ofte, hvor mange, økonomi og alt andet, er kun praktik som må komme efterfølgende. Herunder får du et par ideer at arbejde videre med

 

 

Madklub

Mange synes faktisk at det er afslappende at gå i et køkken og nusse om lækker mad – det kan være svært for nogen af os andre at forstå, men hyggeligt ser det da ud :) Måske folk med den lidenskab tilbyder, at lave made til næste personalearrangement imod, at de får en kok stillet til rådighed en aften forinden hvor de lærer fif og spændende nye retter. Det kan også være at selvsamme gruppe vil arrangere det næste teambuilding arrangement med madlavning, og øver sig et par aftner forinden. Se det er jo to gange teambuilding.

 

Bageklub

Det luger lidt af madklub, men det er alligvel en anden kunst. Jeg kender til virksomheder som inviterede en bager til at holde en workshop om at bage brød. Det virker til at være et hit. Der er (næsten) intet så lækkert som nybagt brød – hvis det er bagt godt! Og igen, det gode brød vil være velkomment til alle firmaets socialarrangementer og møder.

 

Løbe eller gåklub

Ja det siger sig selv

 

 

 

Andre ideer: Golf, Hækle, Male, hundetræning, dart  – find selv på resten!

 

 

 

GejstGruppen