Medarbejderdrevet trivsel er det vi laver

Når I kontakter GejstGruppen, har I et klart ønske om at flytte mennesker, eller skabe gode (eller bedre) relationer på arbejdspladsen.

I ved hvilken retning i arbejder mod, og de overordnede retningslinjer er på plads.

GejstGruppen kan flytte mennesker, og derfor vil vi gerne være jeres foretrukne valg, når I vil sætte relationer og kommunikation samt ledelse og motivation på dagsordenen – om det er for en enkelt dag eller over en længere periode.

I 2006 blev jeg ansat i det firma jeg i dag driver. Dengang hed det Sirius Consult A/S, og havde til huse i Højen. Vi var en sammenslutning af konsulenter og en investor, som havde den lækreste ranch med store skønne udearealer.. Jeg varetog salg og teambuilding, og jeg blev hurtigt en stor del af den daglige drift, og jeg varetog projektledelse på de arrangementer vi afholdte. Det korte af det lange blev at jeg overtog firmaet den 1.februar 2008 og det blev til GejstGruppen Aps.

DSC_0404

En kollega og jeg fortsatte i GejstGruppen og arbejdsfordelingen forblev som hidtil. Jeg fik et par børn de kommende år, alt gik stærkt og firmaet klarede sig fint. Jeg samarbejdede med flere konsulenter, men jeg fandt ud af at jeg ville have noget uddannelse med mere faglig tyngde. Det gjorde jeg sideløbende med driften, med stor interesse og iver – det er fedt at lære.

GejstGruppen blev mere og mere ”mit projekt”, efter jeg påtog mig flere opgaver, og derfor ændrede ydelsestilgangen sig også. Vi gik fra at have fokus på organisationsudvikling til at lægge vægt på det relationelle i udviklingsprocesser.

Det er min overbevisning, at en trivselskonsulent skal være ydmyg om konklusioner og holdninger, da det ikke er trivselskonsulentens mening der er vigtig, men at medarbejdernes holdninger til beslutningerne, er afgørende for succes.    

I 2011 gik indehaveren af gården i Højen (vores udlejer) konkurs, og GejstGruppen flyttede derfra.

Jeg flyttede ned i House of Innovation i Kolding, som også huser 40 andre virksomheder. Jeg synes, det er en fornøjelse at have så mange skønne kollegaer omkring mig i det daglige.  GejstGruppen er selvfølgelig involveret i diverse festudvalg og står for ”daglig kontor motion”.

Jeg er uddannet Konfliktmægler og Systemisk proceskonsulent og jeg har arbejdet med trivsel i organisationer på fuld tid siden 2007.

Mine faglige kvalifikationer og kompetencer er, at jeg forstår menneskelige processer godt, og jeg ved i hvilken rækkefølge man skal opbygge medarbejderne til at være glade og dygtige, samtidig med at de er velfungerende på deres arbejde og i deres teams.

Desuden er jeg god til at kommunikere – at skabe gode relationer med og mellem andre mennesker.

Book et møde