Referencer for Hvirvelvind

EagleBurgmann KE

“Hvirvelvind er et spændende og nyskabende koncept, hvor ikke mindst momentet af overraskelse i forening med samarbejdsrelationen, ganske givet skaber værdi for såvel medarbejder, som for virksomhed. Som én af vore medarbejdere udtrykte det ” Hvor var det fantastisk, at blive tage ud af sin vante sammenhæng – for et øjeblik efter, at stå midt i solskinnet, sammen med gode kollegaer, der var mindst ligeså overraskede som en selv – uden overhovedet at vide, hvad der nu skulle ske”.

Over en times tid, gennemlevede kollegaerne en række samarbejdsøvelser, der alle havde til fælles – umiddelbart at virke simple, men skulle vise sig at være temmelig krævende om end sjove, anderledes og tankevækkende.

En varm tak til kollegaer fra Gejst Gruppen, der på sædvanlig professionel vis gennemførte arrangementet….”

Lars O. B. Petersen HR Direktør, EagleBurgmann KE A/S Koncernen

_______________________________

Vattenfall

”Jeg kan varmt anbefale en hvirvelvind, hvis man har et team, som trænger til at få brudt isen og blive rystet lidt sammen. Jeg bestilte selv en hvirvelvind til det første afdelingsmøde i en ny afdeling bestående af personer fra flere lande, som ikke alle kendte hinanden på forhånd. De simple øvelser/lege var velvalgte, og gav også anledning til et par AHA-oplevelser blandt deltagerne. Så det var en rigtig god oplevelse.”

Lars Olesen, Afdelingsleder, Vattenfall

________________________________________

MOE

“Jeg synes selv arrangementet var godt. Det er mit indtryk, at det også var kollegernes opfattelse. Det er en god kombination med praktik (lege) kombineret med den gode forklaring på hvordan der kan relateres til hverdagens forskellige situationer på kontoret.

Samtidig synes jeg du udviste god ”Gejst” og var god til at få alle inddraget med din positive uformelle fremtoning. Så tak for en god oplevelse.”

Karsten Winckler Rasmussen – Afdelingsleder – TD i projektledelse MOE

________________________________________

Bryggeriet Vestfyn

“Stemningen og udtalelserne fra medarbejderne er meget positive og flere håber på at vi gentager succesen.Min egen mening er helt klart at det havde den positive effekt som vi ønskede med dette indslag. Især bliver hulahopringen drøftet i frokoststuen, da ingen direkte kan forklare hvad der gik galt eller hvorfor det var så svært.”

Allan  Larsen Produktionsleder A/S Bryggeriet Vestfyn

_______________________________

JK vvs

“Jeg var spændt på hvad medarbejderne ville sige til det. Det var rigtig sjovt, og et frisk pust i en travl hverdag.”

Jesper Kristiansen, Leder Jens Kristiansen VVS

_______________________________

AH industries

“Vi havde alle en god dag, fik set og forklaret lidt vedr. samarbejde og kommunikation. Fik fokus på steder vi bør følge op. Jeg tror vi alle så hvor svært det er med kommunikation. Det med hoolahop ringen og kast med bolde, var tydeligt at det er alle de andre der gjorde tingene svært :-)”

Klaus Dahl Kristensen, Leder AH Industries A/S

_______________________________

Intego

“Hvirvelvind er en god øvelse for at øge samarbejde og samtidig lære kolleger at kende på en anderledes møde på tværs af uddannelser. Det har givet os et kendskab til hinanden på tværs af nye og gamle medarbejdere”

 Anne Mette Lyhne Kousholt, koordinator Intego A/S

_______________________________

Moclulex

“Min oplevelse var meget positiv. Medarbejderne synes det var en god oplevelse, det at de ikke viste det på forhånd. Det gav mere sammenhold på tværs af afdelingerne. Da jeg læste om Hvirvelvind tænkte jeg ‘det skal jeg prøve’ og det har jeg ikke fortrudt. Man kan faktisk mærke forskel, de taler mere sammen nu, en uge efter vi havde Hvirvelvind”

 Søren Bjerg, Teamsupporter Modulex A/S

_______________________________

Alfred Jensen

“Det var en anderledes måde at starte dagen på – vi fik lidt ekstra energi… måske fordi vi var det vindende hold! Det var sjovt og jeg tror godt at det kan give os noget på den sociale front. Meget bedre måde end hvis vi havde skullet sidde og snakke”

Medarbejderne hos Alfred Jensen A/S

_______________________________

Fredericia Produktionsskole

“En sjov og inspirerende måde at samle personalegruppen på. Jeg har kun fået positivt feedback, og fra hele personalet.”

Fredericia Produktionsskole

_______________________________

AH industries

“Det giver stof til eftertanke og skaber nye relationer på tværs af afdelingerne.” ” Det var rigtig sjovt ,og sjovt at vi intet vidste på forhånd”

Medarbejderne hos AH Industries A/S

_______________________________