Referencer for Trivselsambassadør

Vurdering fra trivselsambassadørerne

Trivselsambassadør

5 Stjerner

”Jeg synes at det er fedt, at kurset strækker sig over et år, og jeg løbende kan evaluere og udveksle fif & tricks med andre. Konceptet har levet fuldt op til min forventninger”

Trivselsambassadør Helle Otto Bacher DNP

Kollega trivsel og arbejdsglæde

5 Stjerner

“Super godt at man kan ringe til Maya, hvis man har et problem man sidder med, hun tager sig altid tid. Det er vigtigt for mit arbejde.”

Trivselsambassadør Lisa Nielsen LINAK

Trivsel er et fælles ansvar

5 Stjerner

“Maya er en dygtig underviser og facilitator, og efter dette forløb ser jeg hende mere som en samarbejdspartner der arbejder målrettet med at opnå øget trivsel hos sine kunder. Hun er inspirerende og har ikke behov for at følge en slavisk plan for dagen, hvilket giver nogle meget varierende og inspirerende dage som flyver afsted. Jeg kan kun anbefale GejstGruppen og kurset til Trivselsambassadør.”

Anne Egsgaard – trivselsambassadør River Online.

Vi har haft stor glæde af at være på kursus for Ambassadør for arbejdsglæde. Maja har givet os de rigtige værktøjer for at vi kan lave nye tiltag og forbedre vor arbejdsdag. Som eksempel har vi indført ”tavlemøder” med vor lagerkollegaer, og det er blevet godt modtaget. Det afholdes nu hver mandag og alle deltager.

Vi har også nydt godt af det netværk som kursuset tilbyder. Det er konstruktivt at høre hvad andre virksomheder gør for at forbedre arbejdsglæden.

 Vi kan kun anbefale andre virksomheder at udnævne Ambassadører og komme på kursus ved Maja.

 

Glade hilsner fra

Sus & Ole

Ambassadører, Dansk Ventil Center A/S

Først skal man opnår en forståelse for forskellige sammenhænge – både de organisatoriske og de menneskelige relationer. Det er summen, af de små tiltag der giver effekten – og det kan rent faktisk måles! Man skal dog huske at være realistisk og ikke tro at alt kan forandres. Uddannelsen giver desuden en ekstra bonus i form af personlig udvikling.

Karsten Frandsen

Ambassadør, Top Rejser.

Og fra et par ledere …

Vores trivselsambassadører har fået en gode redskaber til at igangsætte aktiviteter, der kan øge trivslen. De har været frontløbere for både faglige og sociale arrangementer som har styrket samarbejdet og fællesskabet.  Maya har anerkendende udfordret både ambassadører og ledelsen til refleksion over eget bidrag til trivslen.

Forløbet har været fyldt med smil og aha-oplevelser, og det har givet os et godt fundament at bygge videre på.

Mai-Britt Schmidt Pedersen

Sektionsleder, Jobaktiv Esbjerg

“Jeg oplever konceptet som rigtig godt, efter hvert netværksmøde får jeg ambassadører tilbage som er top motiverede, og klar til at sætte nyt i gang. Deres tiltag har de udarbejdet med deres netværk og den tilknyttede konsulent.”

Carsten Wiinholt Arbejdsleder LINAK

“Forløbet har virkelig været en katalysator for en forandring på flere fronter. Som Maturana ville sige: det skabte en passende forstyrrelse. Status efter bare 7 mdr. viser vi har øget trivslen med 12%. Vi er utroligt glade for forløbet.”

Dorthe Mathiesen
CFO | HR – Top Rejser

En video udtalelse fra leder og trivselsambassadør hos LINAK: