Læs kundernes udtalelser

st-ljmaskinteknik

Jeg kun anbefale at man med jævne mellemrum laver et forløb i sin virksomhed hvor trivsel er i fokus. Snakken på tværs af alle faggrupper i virksomheden giver en åbenhed og vilje til meget bedre dialog i hverdagen. Personalegrupperne får her igennem også bedre forståelse for kollegaernes hverdags problemer. Maya har med sin stille facon formået at få alle til at åbne op og bidrage konstruktivt til at finde de rigtige løsninger for vores virksomhed. Hun forstod fra starten, at i vores virksomhed skulle det ikke gribes alt for teoretisk an. Vi vil ikke tøve med at bruge Gejstgruppen en anden gang.

Lars Jørgensen, LJ-Maskinteknik A/S

AB-Electric-logo-til-hjemmeside

Det var en fantastisk inspirerende dag – dejligt med input fra så mange
forskellige mennesker – og din super skønne måde at formidle tingene på :-) Jeg gik straks hjem og lavede en liste med de ting, som vi med fordel kunne bruge lige nu, og på sigt tage hånd om. Har lige overordnet forelagt
den på vores ledermøde her i aften.

Kate Skovdal Sørensen, Økonomichef AB Electric A/S

Jagi

Forløbet på dagen var perfekt planlagt, og sammensat således at ALLE havde en fantastisk hyggelig og utrolig lærerig dag. De instruktører der var tilknyttet vores hold, havde en utrolig god føling med stemningen blandt deltagerne, hvilket der uden tvivl var den afgørende faktor for succesen. Både teorien og opgaverne dagen igennem, fik tankerne og samarbejdet i gang ved hele holdet, og det holder stadig ved i dag. Kort sagt, et helt igennem veltilrettelagt og lærerigt kursus, der bestemt har været medvirkende til det fortsat gode og givende samarbejde hos Jagi A/S.

Søren B. Andersen, Produktionsleder JAGI A/S

kk

Rigtig god dag. Meget engageret personale, var gode til at  få os med på ideen. Dagen som helhed var rigtig god, godt at der løbende skete noget. God start som hurtigt lavede en stemning. Tidsforløbet passede godt og godt med overraskelser. Bare tusinde tak for en hyggelig og sjov dag!

Kolding Kommune, Åhaven

Tv2

Vi havde en fantastisk dag, og flere var meget positivt overraskede over hvor sjovt det var.. det er absolut ikke sidste gang vi skal teambuilde i naturen.. Rigtig rigtig fedt.

Birgitte Tybjerg, TV2

JW industri

Alle, som var med herfra, havde en super god oplevelse – det er i hvert tilfælde det de har givet udtryk for! Det var rigtig godt og sjovt.

Jannie Winther, JW industri A/S

Electrolux_logo_stacked_master_blue_RGB

En festlig og fornøjelig dag for alle medarbejderne – og det var jo lige netop det vi ønskede. Vi stillede som krav at arrangementet skulle finde sted på vores egen adresse i Fredericia og GejstGruppen løste opgaven til vores fulde tilfredshed.

Tove Tilsted, Executive Secretary Electrolux A/S

boncoca

Vi havde en fin oplevelse med hvirvelvinden Maya fra GejstGruppen.

Der blev lavet nogle enkle øvelser, hvor man bagefter fik øjnene op for øvelsens formål og fik anskueliggjort den måde vi samarbejder og kommunikerer på.

Deltagerne ser et klart behov for at fortsætte processen og vi vil fortsætte dialogen med GejstGruppen om det videre forløb.

Johnny Vesterbæk, Økonomichef Bon Coca P/S 

AH-industries

Vi havde alle en god dag, fik set og forklaret lidt vedr. samarbejde og kommunikation. Fik fokus på steder vi bør følge op. Jeg tror vi alle så hvor svært det er med kommunikation. Det med hoolahop ringen og kast med bolde, var tydeligt at det er alle de andre der gjorde tingene svært :-)

Klaus Dahl Kristensen, Leder AH Industries A/S

DONG-Energy

Rigtigt godt og påskønnet arrangement fra jeres side!

Torben Kenneth Hansen, Afdelingsleder DONG Energy

A-Mail Kuverter

Tak for sidst! Det var en super dag! Jeg har kun fået positive tilbagemeldinger, så det må siges at være en succes.

Jesper Røgind Jørgensen, Økonomichef A-Mail Kuverter A/S

Campus Vejle

Vi oplevede en særdeles velforberedt og gennemført teambuildingsdag hos Gejstgruppen. En gruppe på 5 ledere fra forskellige private og offentlige virksomheder satte på dagen fokus på ”team-samarbejde”. Dagen bød på mange praksisnære situationer, og der var mange læringspunkter, der kan overføres til ledernes praktiske hverdag. Dagen sluttede med evaluering og præmieuddeling i et indianertelt med skindtæpper og glitrende bål – og vi fik varmen i kroppen ovenpå en spændende, udfordrende og lærerig dag i det fri!

Finn Lundorff, Konsulent Campus Vejle

Sydbank

Det var et super arrangement! Alle havde en rigtig god oplevelse.

Ivan Svensson, Afdelingschef Sydbank

Felix Rejser

Vi havde tidligere været til teambuilding hos Gejstgruppen. Det var et arrangement, som vi alle havde været meget begejstrede for, så derfor var vi på forhånd positiv stemt overfor arrangementet og glædede os til dagen!

Selma Schou, Felix Rejser

cafehack

Alle ønsker til weekenden (de 2 dage hos GejstGruppen) blev indfriet, alt levede op til fulde.  Jeg vil til enhver tid anbefale GejstGruppen!

Thomas Jensen, Cafe Hack

Intego

Hvirvelvind er en god øvelse for at øge samarbejde og samtidig lære kolleger at kende på en anderledes møde på tværs af uddannelser. Det har givet os et kendskab til hinanden på tværs af nye og gamle medarbejdere

Anne Mette Lyhne Kousholt, koordinator Intego A/S

Meldgaard

Meldgaard har haft 70 funktionærer igennem et kursus hos GejstGruppen, der var meget professionelle under hele forløbet. Der var en rød tråd igennem hele forløbet og undervejs blev der givet en masse værktøjer og viden omkring kommunikation og samarbejde, hvor den teoretiske del blev godt understøttet af praktiske øvelser, så vi hele tiden var i gang og måtte kæmpe og grine sammen. Alt i alt et super ophold, hvor vi følte os trygge. Personalet stod end da til rådighed 24 timer i døgnet!

Line Meldgaard, Direktør Meldgaard

Vattenfall

Vi startede med en god introduktion indendørs, og derefter ventede teambuildingsøvelser ude i skoven. Øvelserne var perfekt sammensat til vores behov og vores ønske, og der var god og kompetent feedback fra instruktøren undervejs, og alt fungerede også på engelsk! En super professionel oplevelse fra start til slut, holdt i en humoristisk og uformel tone – vi vender gerne tilbage!

Helle de Neergaard, HR Consultant Vattenfall A/S

JK-vvs

Jeg var spændt på hvad medarbejderne ville sige til det. Det var rigtig sjovt, og et frisk pust i en travl hverdag.

Jesper Kristiansen, Leder Jens Kristiansen VVS

Unique-Furniture

Det bedste var at prøve noget vi aldrig har prøvet før, og at oplever kollegaerne på slap line. Det lagde et rigtigt godt fundament for resten af aftenen. En rigtig sjov og underholdende aften. De karakterer der blev givet var velvalgte og hænger nok ved lidt endnu. Instruktørerne spillede deres roller godt og rammerne var helt i top

Ida Jefsen Christensen, Unique Furniture A/S

Bryggeriet-Vestfyn

Stemningen og udtalelserne fra medarbejderne er meget positive og flere håber på at vi gentager succesen.Min egen mening er helt klart at det havde den positive effekt som vi ønskede med dette indslag. Især bliver hulahopringen drøftet i frokoststuen, da ingen direkte kan forklare hvad der gik galt eller hvorfor det var så svært.

Allan Larsen Produktionsleder A/S Bryggeriet Vestfyn

lant

Rigtig godt arrangement med mange sjove oplevelser og udfordringer undervejs. Vi har set vores kollegaer i nogle roller vi normalt ikke oplever dem i – positiv for vores samarbejde og de gode oplevelser har givet os noget andet end det daglige arbejde at være sammen om – stor ros til instruktørerne.

Kurt Flemming Juhl, Driftsleder Lantmännen Cerealia

photo

Jeg vil gerne takke for jeres indsats i lørdags og kan fortælle at det var bedre end forventet… væsentligt!! (på trods af at, jeg efterfølgende, har fundet muskelgrupper jeg ikke var klar over at jeg var i besiddelse af ;0)) Medarbejderne havde en god dag og jeg er ikke i tvivl om at de fik forbedret relationerne til deres “nabohold”

Lars Hess, Afdelingschef Hydro Aluminium A/S

050636b

Vi kan varmt anbefale et kursus hos GejstGruppen ApS. Fornylig havde vi hele virksomheden på et teambuildings kursus i forbindelse med et generationsskifte, – og vi havde en alle tiders dag som vi tit taler om. GejstGruppen udviste stor erfaring i at tilrettelægge en kursusdag som passede perfekt til virksomhedens demografi samt øvrige ønsker og behov.

Henrik Hansen, Direktør VTK A/S

Claire-Group

Super, fantastisk! Brugbare opgaver. Jeg synes vi har haft et par super gode dage, hvor jeg synes vi i fællesskab har fået løftet nogle opgaver, og overskredet nogle grænser.

Morten Larsen, Claire Group A/S

BCA_Logo

Der er mange glade og tilfredse medarbejdere som har haft en rigtig god og dejlig dag, med en tilpas blanding af arbejde og fornøjelse. Jeg har prøvet meget og mange af sådanne arrangementer – Jeres udgave ligger helt sikkert i Top 3 og jeg vil ikke tøve med at bruge jer igen – ej heller at anbefale jer til venner og bekendte.

Finn Haargaard, Direktør BCA Auktioner A/S

3-Stjernet alle tiders smag1

Vi ankom fredag i høj solskin til dette pragtfulde sted. Vi rejste igen lørdag formiddag med en super oplevelse rigere. Maya havde planlagt alt ned i mindste detalje sammen med hendes team og de lavede et program som alle vore medarbejdere kunne deltage i, men også samtidig fik nogle spændende udfordringer. Kan varmt anbefales

Keld Lyng, Direktør 3-stjernet

1

Vi havde nogle fremragende dage i Højen, hvor vi gennem nogle “virkelige situationer” fik sat nogle gode billeder og referencer på nogle af de udfordringer, der ligger i godt “team work” i vores ledergruppe. Nu har vi et rigtig godt udgangspunkt at arbejde udfra!

Christian Evers, Direktør Grundfos

EagleBurgmann KE

Hvirvelvind er et spændende og nyskabende koncept, hvor ikke mindst momentet af overraskelse i forening med samarbejdsrelationen, ganske givet skaber værdi for såvel medarbejder, som for virksomhed. Som én af vore medarbejdere udtrykte det ” Hvor var det fantastisk, at blive tage ud af sin vante sammenhæng – for et øjeblik efter, at stå midt i solskinnet, sammen med gode kollegaer, der var mindst ligeså overraskede som en selv – uden overhovedet at vide, hvad der nu skulle ske.

Over en times tid, gennemlevede kollegaerne en række samarbejdsøvelser, der alle havde til fælles – umiddelbart at virke simple, men skulle vise sig at være temmelig krævende om end sjove, anderledes og tankevækkende.

En varm tak til kollegaer fra Gejst Gruppen, der på sædvanlig professionel vis gennemførte arrangementet

Lars O. B. Petersen HR Direktør, EagleBurgmann KE A/S Koncernen

relationsfabrikken

Vi har brugt Maya på et af vores netværksmøder i Kolding, hvor vi havde fokus på arbejdsglæde gennem relationer. Oplevelsen med Maya var super god! Hun er som person god til at skabe en afslappet og uformel stemning, samtidig med at hendes metoder inddrager alle i processen. En proces der både var sjov og vanvittig inspirerende. Jeg giver Maya mine bedste anbefalinger

Jannik Simoni Jul Pedersen, Partner Relationsfabrikken

Ventek-Ventilation

God og inspirerende dag. med mange gode input. Gode værktøjer som kan bruges i hverdagen.

Carsten Lund, Ventek Ventilation

Electrolux

Positiv oplevelse – inspirerende at møde andre som også brænder for at sprede arbejdsglæde. Dejligt med nye værktøjer og ideer

Anne Mette Hildebrand, HR-Manager Electrolux

UC-Syd

Tak for en god og inspirerende dag. Vil helt sikkert tage hjem og forsøge at få implementeret nogle af de gode idéer som jeg er blevet præsenteret for idag.

Britt Kisak Baumhauer, UC Syd

metso-1

God inspriration til at arbejde med trivsel og sundhed.

Ruth Lundorff, HR Metso Denmark A/S

logo_over

Her får du lige en sætning, som vi synes beskriver dig: En inspirerende glad trivsels-coach, der også er helt nede på jorden

Lene Kling, Kontorleder  Codex Advokater

jobinplace

En god dag med fin vægtning af facts og hands-on øvelser. Jeg kommer herfra med hovedet fyldt med gode idéer, som er nemme at implementere på min arbejdesplads. Derudover også input til mere strategi udvikling indenfor trivsel og arbejdsglæde. Maya er en dygtig formidler, og er rigtig god til at inddrage deltagerne, så kurset bliver vedkommende, og vi udveksler idéer og erfaringer.

Susanne Frank Andersen, Job in place

Vattenfall

Jeg kan varmt anbefale en hvirvelvind, hvis man har et team, som trænger til at få brudt isen og blive rystet lidt sammen. Jeg bestilte selv en hvirvelvind til det første afdelingsmøde i en ny afdeling bestående af personer fra flere lande, som ikke alle kendte hinanden på forhånd. De simple øvelser/lege var velvalgte, og gav også anledning til et par AHA-oplevelser blandt deltagerne. Så det var en rigtig god oplevelse.

Lars Olesen, Afdelingsleder, Vattenfall

JCD

Inspirerende “foredragsholder”. Gode redskaber og materialer at tage med hjem. God forplejning. Super god gruppesparring. Skænt at være i lille intim gruppe, hvor man tør åbne sig.

Bettina Drejer Berndt, JCD A/S

Alfred Jensen

Det var en anderledes måde at starte dagen på – vi fik lidt ekstra energi… måske fordi vi var det vindende hold! Det var sjovt og jeg tror godt at det kan give os noget på den sociale front. Meget bedre måde end hvis vi havde skullet sidde og snakke

Medarbejderne hos Alfred Jensen A/S

Interstil

God energi og inspiration til små initiativer, der kan bruges i praksis. Tanker og idéer sat igang i forhold til større tiltag i til arbejdsglæde og trivsel.

Ninna Møller, Interstil A/S

Zymbolik

Dejlig inspirerende dag, som gav fornyet energi til, at arbejde med arbejdsglæde og trivsel

Jane Bundgård Lauridsen, Zymbolik

MOE

Jeg synes selv arrangementet var godt. Det er mit indtryk, at det også var kollegernes opfattelse. Det er en god kombination med praktik (lege) kombineret med den gode forklaring på hvordan der kan relateres til hverdagens forskellige situationer på kontoret.

Samtidig synes jeg du udviste god ”Gejst” og var god til at få alle inddraget med din positive uformelle fremtoning. Så tak for en god oplevelse.

Karsten Winckler Rasmussen – Afdelingsleder – TD i projektledelse MOE

Fredericia-Produktionsskole

En sjov og inspirerende måde at samle personalegruppen på. Jeg har kun fået positivt feedback, og fra hele personalet.

Fredericia Produktionsskole

Moclulex

Min oplevelse var meget positiv. Medarbejderne synes det var en god oplevelse, det at de ikke viste det på forhånd. Det gav mere sammenhold på tværs af afdelingerne. Da jeg læste om Hvirvelvind tænkte jeg ‘det skal jeg prøve’ og det har jeg ikke fortrudt. Man kan faktisk mærke forskel, de taler mere sammen nu, en uge efter vi havde Hvirvelvind

Søren Bjerg, Teamsupporter Modulex A/S

Alfred Jensen

Det giver stof til eftertanke og skaber nye relationer på tværs af afdelingerne. Det var rigtig sjovt , og sjovt at vi intet vidste på forhånd

Medarbejderne hos AH Industries A/S

dnp

Jeg synes at det er fedt, at kurset strækker sig over et år, og jeg løbende kan evaluere og udveksle fif & tricks med andre. Konceptet har levet fuldt op til min forventninger

Trivselsambassadør Helle Otto Bacher DNP

linak-logo

Super godt at man kan ringe til Maya, hvis man har et problem man sidder med, hun tager sig altid tid. Det er vigtigt for mit arbejde.

Trivselsambassadør Lisa Nielsen LINAK

online_marketing

Maya er en dygtig underviser og facilitator, og efter dette forløb ser jeg hende mere som en samarbejdspartner der arbejder målrettet med at opnå øget trivsel hos sine kunder. Hun er inspirerende og har ikke behov for at følge en slavisk plan for dagen, hvilket giver nogle meget varierende og inspirerende dage som flyver afsted. Jeg kan kun anbefale GejstGruppen og kurset til Trivselsambassadør.

Anne Egsgaard – trivselsambassadør River Online

dvc

Vi har haft stor glæde af at være på kursus for Ambassadør for arbejdsglæde. Maja har givet os de rigtige værktøjer for at vi kan lave nye tiltag og forbedre vor arbejdsdag. Som eksempel har vi indført ”tavlemøder” med vor lagerkollegaer, og det er blevet godt modtaget. Det afholdes nu hver mandag og alle deltager.

Vi har også nydt godt af det netværk som kursuset tilbyder. Det er konstruktivt at høre hvad andre virksomheder gør for at forbedre arbejdsglæden. Vi kan kun anbefale andre virksomheder at udnævne Ambassadører og komme på kursus ved Maja.

Sus & Ole, Ambassadører Dansk Ventil Center A/S

toprejser

Først skal man opnår en forståelse for forskellige sammenhænge – både de organisatoriske og de menneskelige relationer. Det er summen, af de små tiltag der giver effekten – og det kan rent faktisk måles! Man skal dog huske at være realistisk og ikke tro at alt kan forandres. Uddannelsen giver desuden en ekstra bonus i form af personlig udvikling.

Karsten Frandsen, Ambassadør Top Rejser.

39153056

Vores trivselsambassadører har fået en gode redskaber til at igangsætte aktiviteter, der kan øge trivslen. De har været frontløbere for både faglige og sociale arrangementer som har styrket samarbejdet og fællesskabet.  Maya har anerkendende udfordret både ambassadører og ledelsen til refleksion over eget bidrag til trivslen.

Forløbet har været fyldt med smil og aha-oplevelser, og det har givet os et godt fundament at bygge videre på.

Mai-Britt Schmidt Pedersen, Sektionsleder Jobaktiv Esbjerg

linak-logo

Jeg oplever konceptet som rigtig godt, efter hvert netværksmøde får jeg ambassadører tilbage som er top motiverede, og klar til at sætte nyt i gang. Deres tiltag har de udarbejdet med deres netværk og den tilknyttede konsulent.

Carsten Wiinholt, Arbejdsleder LINAK

toprejser

Forløbet har virkelig været en katalysator for en forandring på flere fronter. Som Maturana ville sige: det skabte en passende forstyrrelse. Status efter bare 7 mdr. viser vi har øget trivslen med 12%. Vi er utroligt glade for forløbet.

Dorthe Mathiesen, HR Top Rejser

Vi har bragt GEJST hos bla:

3-stjernet Salami

3F Faglig Fælles Forbund

Abbott Danmark

Alimex

AMail

Anatomic SITT

APC Kolding

Aquapri

Art Service

AT Biler A/S

Autoclaus

Bankdata

BCA Autoauktion

Bilka Horsens

Blite A/S

Brdr. Jensen Maskinfabrik A/S

BrightPoint A/S

Business Kolding

Cafe Hack

Carlsberg

Claire Groupe A/S

Codex Advokater

Cult

Danrice A/S

Dagrofa

Danforell

Danmarks Idræt Forening

De Gule Sider

Devi Danfoss A/S

Done IT

DONG Energy

Dyrup

EDB Gruppen

Electrolux

Energinet.dk

Europark

Finn Vesterholm

Flextek

Forbruger-Kontakt

Fredericia Produktionsskole

Frontdata Danmark A/S

Fædregruppen

Gerber Technology

Goritas Bygningsundersøgelser A/S

Granath Hårdmetal

Grundfos A/S

Hydro Alluminium A/S

IF forsikring

Indre Missions Hus

Intego A/S

Ivarsson

Jan Ipsen Tømrer og Snedker

JW Industri A/S

Junior Chamber Int. DK

Kolding Kommune

Kongeåens Trailer Center

Landbrugsrådgivning Syd

Langelund Guld Sølv og Ure

Lantmãnn Cerealia A/S

Lifa A/S Landinspektører

Malerfirmaet Ib Kristensen A/S

Medieministeriet

Middelfart Sparekasse

Miljøministeriet

Nordic Rentals A/S

Nox Network

P. Fournaise

Politiken Tryk Erritsø A/S

Prinfovejle

PV Sand A/S

Quiros

Raunstrup tømrer

Relationsfabrikken

René Lauritsen A/S

Round Table

Ruths Hotel

Rødekors

SCA Hygiene Products A/S

Schmitz Cargobull A/S

Scandic

SFO

Sinatur Hotel Haraldskær

Skagen Fiskerestaurant

Sodexo A/S

Strandhotellet

Styropack

Sukkerstokken

Sydbank

TV2

UA/FK

Uldum VVS

Vattenfall A/S

Vejen Forsyning

Vejen Vej, Park og Forsyning

Vejle boldklub

Vejle Handelsskole

Vejle idrætsefterskole

Vores bureau

VTK A/S

Windfeldt