Teambuilding

Hos GejstGruppen elsker vi at lave teambuilding, og I bør vælge os, hvis I gerne vil have et nærværende, nøje afstemt og respektfuldt arrangement.

Hvis I ønsker store pompøse arrangementer og mange koncepter at vælge mellem, så er der andre, der er bedre end os. I bør vælge os for vores evne til at tilpasse en dag, præcis til jer og det formål I ønsker. Vores store erfaring, faglige kapacitet til alle formål og masser af Gejst vil give jer en sjov og energifyldt dag.

Lad vores ustyrligt mange referencer tale til dit hjerte, og beslut på den måde, om det er os, du har lyst til at få et tilbud fra.

Vi bruger teambuilding i rigtig mange sammenhænge, for eksempel; teamudvikling, kick off, relationsskabere på vores netværk, til at synliggøre, og få ord, på konkrete udfordringer, til at få folk til at tale om emner der kan være svære, men også til helt almindelige personale arrangementer,  hvor der skal være konkurrencer og masser af grin.

Hvor skal vi være?

Vi har gode samarbejdsaftaler med masser af konferencecentre rundt om i hele Danmark, men vi kender også de små perler, som ligger naturskønt og som kan rumme alt fra små intime forløb til store arrangementer med flere hundrede deltagere.

Et godt råd, vær i god tid, så vi kan booke det helt rigtige sted for jer.

Få et tilbud

Lad os tage en uforpligtende snak om jeres behov og ønsker, og lad os udarbejde et tilbud til jer.

Praktisk information

Antal deltagere: Fra 6 personer

Pris: Fra 7000 kr.

Varighed: Fra 2 timer

Lokation: Ingen begrænsinger

Tilmeld dig vores nyheds mail og få Håndbogen for bedre trivsel

Book et møde

Vi startede med en god introduktion indendørs, og derefter ventede teambuildingsøvelser ude i skoven. Øvelserne var perfekt sammensat til vores behov og vores ønske, og der var god og kompetent feedback fra instruktøren undervejs, og alt fungerede også på engelsk! En super professionel oplevelse fra start til slut, holdt i en humoristisk og uformel tone – vi vender gerne tilbage!”

 – Helle de Neergaard, HR Consultant Vattenfall A/S

Vi kan varmt anbefale et kursus hos GejstGruppen ApS. Fornylig havde vi hele virksomheden på et teambuildings kursus i forbindelse med et generationsskifte, – og vi havde en alle tiders dag som vi tit taler om. GejstGruppen udviste stor erfaring i at tilrettelægge en kursusdag som passede perfekt til virksomhedens demografi samt øvrige ønsker og behov.”

– Henrik Hansen, Direktør VTK A/S